Fiks Fare, 26 Shkurt 2018, Pjesa 2 – Investigative Satirical Show

in Satire by

5 Comments

  1. Keta lloj njerezish po I fute ne burg per gjashte muaj apo nje vit
    Dalin jashte me te zhdervjellshem dhe me te sofistikuar
    Por po ti denosh minimum me nga 8 apo 10 vjet atehere do ti llogarisin gjerat Dy here

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Satire

Go to Top